det är snällt att göra slut när man inte är kär

du som läser detta inlägg just nu, har säkert blivit sårad av någon som du har tyckt om. du kanske till och med har varit förälskad i en person som sedan har sårat eller gjort slut med dig. hur kände du då? var det lätt att gå vidare eller grät du till ledsna musiklåtar om kvällarna? var det en jobbig period som du kommer ihåg tydligt? försökte du att få tillbaka personen, genom att öppna dig själv och berätta vad du kände, som hur kär i personen du var och att du inte klarar dig utan honom/henne? och sen blev du bara mer sårad för att personen var ärlig och sa att det inte funkar mer och inte tog tillbaka dig. du tänker på någon nu va, visst? någon speciell person, som påminner dig om krossade hjärtan? antingen har du har gått vidare nu eller så kanske du är i den sitsen just nu.

 

du som är dendär personen just nu, som är i den sitsen, let it go. släpp personen och gå vidare. man behöver släppa saker ibland. inte för att man ger upp, utan för att man inser att en del människor är inte menade för varandra. bara för att någon gör slut, betyder inte det att man inte älskar en. det kanske betyder att de älskar en mer än vad man tror, eftersom de räddar en från sorg om man fortfarande skulle vara tillsammans. att göra slut är inte menat till att såra någon, det är till för att rädda.

 

man borde egentligen säga tack till personen som gjorde slut. tänk på dethär sättet, även fast det gör ont, så ger personen dig en möjlighet att hitta någon som älskar dig precis lika mycket som du kan älska tillbaka. istället för att slösa din tid i ett förhållande där personen inte känner samma sak. du måste leva ditt liv. det gör ont att bli sårad och lämnad, men det gör dig bara starkare.

 

och till alla er som har fått hjärtat krossat, move on. jag vet, det är inte lätt. du har förlorat någon som inte hade de känslorna längre, men personen förlorade någon som älskade en. det är inte din förlust, det är dens. ibland behöver man ta bort alla sms, radera nummer och gå vidare. man behöver inte glömma personen, utan bara acceptera att det är slut och försöka att gå vidare. så torka tårarna, sluta och lyssna på ledsna låttexter och istället lyssna på låtar som får dig glad. sjung i duschen, kolla på filmer, gör en makeover, träna. hitta på något med dina kompisar som att shoppa eller gå ut och festa så kanske du kommer på andra tankar. nämn personen inte, det kan få dig i tårar och det förstör hela kvällen. och en dag, så kommer your prince or princess charming. slösa inte din tid på att leta, kärleken kommer att hitta dig.