Get over him

Släpp honom. Han är inte värt det. Han är inte värd din tid eller dina tårar. Ja, du älskade honom, jag vet det. Och jag vet att du inte kan se dig själv med någon annan förutom honom, jag fattar det. Jag har varit där. Men varför ska du slösa all din tid genom att sitta hemma och undra vart han är eller vem han är med. Tror du helt ärligt att han tänker på dig? Nej. Visst, det sårar att veta att han är där ute och blir kär i andra tjejer. Ja, du kommer att se honom med någon ny flickvän. Förbered dig själv, det kommer att göra ont. Han kommer att hålla henne lite närmare och hålla hennes hand lite hårdare bara för att han vet att du kollar. Han vet att det gör ont för dig, därför gör han det. Låt honom inte få dig bli ledsen på grund av det, för det är exakt vad han vill. Ge honom inte det han vill. Han är inte ens värd det. Än sen om han inte pratar med dig.
 
Vill du verkligen vara vän med en idiot som honom? Grejen är den, att jag vet att du fortfarande vill det. Men ge det tid. För allt han skulle göra är att prata om sin nya flickvän och försöka att göra dig svartsjuk. Vill du verkligen höra det? Nej. Fuck han och hans flickvän. Han kommer att ångra sig. Tro mig. När han äntligen ser dig med någon annan kille förutom han själv. Med ditt stora flin i ditt ansikte och med din pojkvän som håller dig nära, så kommer han att inse hur lycklig du är. Och hur lycklig din pojkvän är för att han har dig. "Tjejen i sina drömmar." Han kommer att inse det stora misstaget när han lät dig gå. När han bestämde sig för att ta henne före dig. När han bestämde sig för att han inte längre älskade dig. Tro dig, han kommer att vara ledsen. Och tro inte att han inte kommer att vara ledsen, för jag vet att du gör det.
 
Men jag garanterar dig, han kommer att vara ledsen. Så gå inte och spendera dina kvällar genom att vänta på att telefonen ska ringa när du vet att det inte kommer att hända. Han gillar att låtsas som om han inte märker att du är online. Han gör det trots att han vet att det sårar dig. När han går förbi dig, kommer han att kolla på dig. Men du bör veta att han gör det för att han vet att någonstans inom dig, så gör det ont. Jag ska inte ljuga för dig. Det kommer att göra ont. Det kommer att kännas jätte mycket. Men det kommer att göra ännu ondare när du ser hennes namn och hur mycket han älskar henne på hans profil. Allting kommer att göra ont.
 
Att veta att du är inte längre den tjejen som får honom att le. Att veta att du inte längre är den första tjejen han tänker på när han vaknar och den sista när han somnar. Att veta att ditt ansikte inte längre är hans bakgrundsbild på mobilen längre. Att veta att, om han inte redan har gjort det, kommer att ta bort bider på dig på sin mobil. Att veta att det inte längre kommer att vara några sena telefonsamtal om vem som älskar en mest. Och jag vet att du nu kommer att hoppas och be att varje sms du får är ett sms från han som säger att han vill försöka igen. Försöka på nytt. Men tro mig, han har för mycket stolthet. Även om han vill, kommer han inte att säga det.
 
Du kommer snart att inse att han inte bryr sig om dig längre och att han inte längre är den första personen som du ringer när du är upprörd eller ledsen. Han kommer inte längre att vara den som får dig att le när du känner dig nere. Och ja, det kommer att kännas. Men vet du vad du ska göra? Du ska hålla ditt huvud uppe. Du ska visa honom att du är bättre än honom och att du inte behöver honom i ditt liv. Du ska visa honom att han gjorde det största misstaget som lät dig gå och att du aldrig riktigt behövde honom iallafall. 
1 anna berg:

skriven

jävel så bra du är på att skriva, gåshud. underbara du.

Kommentera här: