Min andra halva och bästa vän

Ser ni tjejen här? Hon är min andra halva och bästa vän. 

Hon är 1,62 cm lång och är en converse tjej. Hon blir aldrig nöjd med sin hårfärg. Då hon ständigt färgar från brunt till blondt, blondt till brunt. Hon är galen i Kent och Håkan Hellström. Hon har en allvarlig sjukdom när det gäller iPhone skal. Då hon garanterat skulle kunna lägger flera tusen för ett fint skal. Jag har flera gånger lagt fram förslaget på om hon ska gå till någon psykolog eller något.. Angelica Blick är en av hennes favoriter till utseendet. Hon är ingen nattmänniska, utan kan gå och lägga sig runt tio på helgerna. Hennes favoriträtter är tacos och äggröra. Hon älskar cheeseballs, resa och att dricka vin. Hon hatar tomat mer än någonting annat. Kim Källström, Olof Mellberg och Caleb Followill är några som hon gärna skulle vilja ha en natt tillsammas med. Säkert alla tre på samma gång.. Hon är en tidsoptimist och får jämt springa till bussen. Händer många gånger att hon missar bussen. Hon har aldrig tyckt om tecknat. Musik är hennes passion och hennes texter är magiska. Hon är en det-löser-sig person och tar allting väldigt lugnt. Skulle jag jämföra henne med ett djur, skulle det vara sengångaren, helt klart.

 

 Hon är väldigt vacker och har lika långa ögonfransar som spindelben. Hon är en godhjärtad person och bryr sig om alla människor som behandlar varandra med respekt. Det händer att hon snarkar och pratar i sömnen. Ibland kan hon vara riktigt riktigt töntig och då kan man skratta åt henne i timmar. Hon är väldigt kärleksfull och djup. Hon tror att hon inte är stark som person, men hon är den starkaste personen jag känner. När hon väl älskar någon, gör hon det med hela sitt hjärta. Hon ställer alltid upp för människor och kommer jämt med så kloka råd. 

 

Jag har sett alla möjliga sidor hos henne och det är väldigt få som känner henne så som jag gör. Vi har upplevt och gått igenom så mycket tillsammans. Vi skrattar hela tiden och tröstar varandra när det är som jobbigast. Pratar om djupa saker, om våra innersta hemligheter. Om känslor, kärlek, sorg, framtidsplaner, minnen, om allt. Peppat när det har behövts och alltid sagt sanningen till varandra. Det är konstigt detdär med att höra sanningen. Sanningen känns så mycket bättre att höra när det kommer från henne än från någon annan. Vi har alltid respekterat varandras beslut och vad det än har varit, har vi aldrig behövt gå igenom det själva. Vi har kommit varandra så nära, att vi kan bara kolla på varandra och veta vad den andra tänker på. 

 

Min bästa vän. Min andra halva, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig. Trots att vi är som dag och natt, så finns det ingen annan som känner mig så bra som du gör. Du vet vad jag hatar och älskar. Du vet mina goda sidor och mina brister. Jag kan prata med dig om allting och vad jag än säger så respekterar du mig. 

 

Det finns inte ord som kan beskriva för vilken underbar, vacker och godhjärtad människa du är. Det är känslor som svämmar över och ord som inte räcker till. Jag kan inte lova att fixa alla dina problem, men jag kan lova att du aldrig kommer behöva gå igenom de själv. För jag kommer alltid att finnas där för dig, precis som du har funnits där för mig. Jag önskar att alla hade en vän som dig. Jag älskar dig. 

 

Kommentera här: