Flipped

Jag älskar kärleksfilmer och det är de jag helst tittar på. Har sett så många och alltid har det varit The notebook som har varit nummer ett. Första gången jag såg den filmen låg jag i min säng i Filippinerna. Jag var så arg för jag hade ingenting att göra och så visar mamma mig The notebook och säger att "denna film ska du se". Omslaget verkade as träligt men jag gav det en chans. Jag grät, och grät, och grät. Och det var första gången jag trodde på kärlek. Första gången jag ens blev intresserad av kärlek. 
 
The notebook har alltid, alltid varit nummer ett. Tills jag såg Flipped. Det är den absolut bästa, charmigaste romantiska, finaste och bedåraste kärleksfilm jag någonsin har sett. Jag älskar den, den är helt fantastisk. Och Callan McAuliffe, som spelar pojken i filmen, har de charmigaste leendet och ögonen jag sett. Jag är helt såld på denna "first-love" film. 
 
- "When she walked out of the door, I felt back to the first time I saw her. How could anybody, ever, have wanted to run away from Juli Baker."
- "He looked at me with those eyes, those once again dazzling eyes. And I knew, that Bryce Loski is still walking around with my first kiss. But it wouldn't be for long."