Remember the titans

"They say it can’t work, black and white. But here in Alexandria, we make it work. We have our disagreements, of course. But before we reach for hate, we remember, we always remember the Titans.
 
Snälla, alla ni som läser, som inte sett denna film. SE DEN!!! Jag skrev om The Impossible för några dagar sedan, en verklighetsbaserad historia. Även denna är baserad på en sann historia. Remember the titans. 1970-talet. Raserna mellan att vara svart och vit. Hur en tränare får ett folk att enas, hur man börjar respektera varandra, hur man slutar tänka på hudfärg utan istället på att vi alla är människor. Fan, jag gråter inombords. Så jävla fucking bra är den!!

Kärlekshistoria

 
"Du förstår Victoria, innan jag var gift var jag förlovad med en man. Men en dag kände jag att det inte var rätt, det kändes inte rätt inuti mig, om du förstår vad jag menar. Så jag gjorde det jag var tvungen att göra, jag gjorde slut. Och det var så förkrossande för mig, för han var en sådan bra människa och jag ville inte såra honom på något sätt. Men skulle jag vara tillsammans med någon som jag inte kände något för? det funkar ju inte.
 
Men så en dag på jobbet, flera år efter. Då jag var gift och hade flyttat flera mil bort. Så dyker han upp. Jag hade inte sett honom sen den dagen jag krossade hans hjärta. Jag blev så chockad och frågade vad han gjorde här. Jag frågade om han ville följa med mig hem, för jag bodde väldigt nära eftersom han hade rest så långt. Men han bara kollade på mig och sa 'jag ville bara se dig en gång till' och efter den dagen, de orden, så såg jag honom aldrig igen."