En liten historia för er.....

Det finns en fantastiskt lag som heter Real Madrid som är ett av världens bästa fotbollslag. 
Ungefär såhär var mina förväntningar inför denna säsong
Men insåg rätt tidigt in på säsongen att hoppet om en första plats i ligan var förlorad...
Men när man sedan besegrade Manchester United i Champions League såg man lite hopp om att en Champions League pokal skulle hem till Real Madrid 
När man sedan åkte ur Champions League mot Dortmund med ett måls marginal kunde man inte hålla tårarna borta. 
Hur som helst så var det bara att ladda om inför Copa del rey. Enda chansen för världens finaste klubblag att ta någon titel. 
Real Madrid tog ledningen med 1-0 efter 14 minuter. 
Men efter 90 minuter spelade stod det 1-1. Domarna var helt världelösa. Real Madrid hade fått 5 gula kort. Träffat stolpen x antal gånger. Fått tränaren Mourinho utvisad och även Ronaldo, så var mina känslor inför förlängningen såhär..
Men matchen slutar med att Atletico Madrid, lillebror, vinner matchen med 1-2 och jag önskar laget all olycka i hela världen.
Nu ska jag fortsätta att gråta under täcket. Godnatt..

Att du kommer bli en fantastisk lärare i framtiden.

Efter 9 veckors praktik så var jag i skolan igår för första gången. Fram till studenten går vi bara måndagar och tisdagar, rätt lugnt det. Så om 13 dagar är det studentresa, 29 dagar till studenten. Och det kommer hända saker hela tiden nu fram till studenten känns det som. Ska göra ögonfransförlängning, prova hår och smink och en massa annat. Men härnäst ska jag käka med tjejgänget på Mastis på fredag och på lördag ska jag och mina tre ha en fantastic 4 kväll. Med förhoppningsvis spel och mello. 
 
Igår var jag och kollade på mina elever, som jag hade på praktiken, när de spelade klasskamp. Och så kom det fram en förälder till mig och gav mig fantastiska ord så jag blev rörd. "Du är så saknad ska du veta. Dom bara pratar om dig och är orolig över att du inte skulle komma och titta idag. Jag sa det, att du kommer bli en fantastisk lärare i framtiden." Att föräldrar till och med kommer fram och berömmer mig för min praktik är något extrafint. Fick väldigt mycket beröm av lärarna på skolan för mitt arbete, men just det att föräldrar berömmer. Det kändes i hjärtat.