Och helt plötsligt vändes allt upp och ner

Jag kan inte fatta det. För mindre än en vecka sedan sa min man, Mesut Özil, att han ville stanna men inatt.... en halv timme innan transferfönstret stängde, så förflyttas han. Från världens finaste klubb, till Arsenal... Vad hände egentligen? Vem fan är den skylldige till att vi förlorade en 24-årig talang. Det finns ingen som Özil, ingen. Denna dag är tung och det kommer inte vara detsamma att titta på matcher utan honom. FAN
 
"Jag kan inte sova.....
Jag kan inte förstå att Mesut Özil inte längre finns i laget, att han inte längre kommer spela fotboll på Santiago Bernabeu, jag kommer inte längre få se Özil driva med bollen och slå sina instick och vrida och vända med försvarare hur han vill.
Varför ? Varför Florentino Perez gjorde du såhär mot mig, mot oss supportrar som verkligen tagit Özil till våra hjärtan. Özil kysste flera gånger märket, han sa flera gånger att han levde sin dröm hos oss och ville avsluta sin karriär här, varför Florentino Perez ? 
Jag kollar alla videos på Özil och jag kan inte sluta, jag har inte känt mig såhär tom och knäckt sedan jag blev Real supporter 2002. Jag har kunnat smälta alla våra motgångar hur hårda dem än har varit, jag har gråtit, jag har varit förbannad och jag har haft dagar då allt bara kretsar runt ett dåligt resultat eller en spelare som lämnat.
Men detta....jag vet inte hur jag ska komma över detta. Kalla mig dramatisk och säg att jag överdriver men så känner jag. Mesut Özil är 24 år gammal, han var våran framtid, våran nya Zidane som skulle leda oss i 10 år framåt. Han gjorde 80 assist på 3 säsonger. Han var omtyckt i laget och älskad av supportrarna. Nu är han borta utan anledning. Återigen VARFÖR Florentino Perez ? 
Gareth Bale är en fantastisk spelare och en skön person och jag har ingenting emot honom men varje gång han gör mål eller lyfter en trofe för Real Madrid kommer jag tänka på Mesut Özil och Florentino Perez på ett dygn raserade den fina bild jag fått av honom som en president som jobbar för klubben och framförallt supportrarnas bästa.
Dem sjöng om att han inte skulle sälja Özil och Florentino svarade med att tysta ner dem med fingret, jag trodde först han gjorde det för att lugna dem med vetskapen om att Özil ska stanna men i efterhand så visar det sig att han ville fortsätta jippot och presentationen utav Bale ostörd. Det äcklar mig ! Det får mig att se på min älskade klubb som ett själlöst företag som bara är ute efter pengar och stora stjärnor. Kosta vad det kosta vill och vem som helst kan offras.

Nu måste vi gå vidare och jag kommer ha svårt att njuta av våra matcher till en början men jag hoppas det släpper. Florentino Perez vill jag ska försvinna så fort som möjligt, jag uppskattar allt han har gjort för de finns en hel del positivt men att han sålde Özil och behandlade supportrarna på det sättet han gjorde idag vid Bales presentation har fått mig att öppna ögonen och se den andra sidan av honom. Jag kommer aldrig glömma detta och aldrig förlåta.

F#n ! Det känns så tomt och värdelöst.
Mesut Özil 3
Hala Madrid !"

Kommentera här: