"Våran käraste Vickan!"

"Våran käraste Vickan!
Grattis på 20års dagen våran bästa Vickan. Hoppas du har en superdag med oss. Du kommer hitta din prins en fin dag! Vi LOVAR. Vi älskar dig och vi säger inte bara det!!! Vi tycker det är stort att en 19åring är med oss på sin 20års dag, det är inte många som skulle göra det!!! Och vi är glada att det är just du som är här, ingen kan någonsin ta din plats som ledare och våra hjärtan <3 Det kommer alltid finnas plats för dig här hos oss!! Ledare kommer och går men du, du består!! Du är fin, smart, rolig, kramgo, vi litar på dig, älskad, kul, peppande, bäst, underbar och mycket mer! Nu vet du hur mycket vi älskar dig.
Kram dina!"

Jag fyllde nyligen 20 år och spenderade min dag i Västerås tillsammans med det innebandylag jag tränat i dryga 2,5 år. Dessa tjejer var då mellan 10-12 år gamla och nu är de äldsta 14. Jag har sett de växa, både som innebandyspelare och som individer. Jag har sett de gråta över förluster och hoppat av glädje när de vunnit. Jag har sett de fått sina första pojkvänner, varit nykära och frågat om råd. Jag har också sett de fått krossade hjärtan och gråtit. Jag har fått krama om dom i både bra och dåliga situationer. Jag har fått skälla på dom för de vägrat lyssna men också fått skratta en hel del för de gjort mig så fruktansvärt glad. Jag har fått ge dom råd från allt mellan himmel och jord. De har alltid kunnat lita på mig och jag har alltid funnits där för dom när de behövt någon att prata med. 
 
Texten ovanför fick jag skrivet i brev från samtliga tjejer i laget. Jag satt på en stol och de bad mig att få läsa det högt. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så tagen som jag blev. Under ett par veckor har jag inte varit med på träningarna. Jag har haft det väldigt svårt och jobbigt privat. Och när man får höra ord och meningar som dessa unga tjejer skrivit rakt från hjärtat brast allt ut i tårar. Det gick inte att hålla tillbaka någonting. För trots allt jag gått igenom den senaste tiden, så fanns dom fortfarande där och stöttade mig och talade om för mig att jag faktiskt betyder någonting för dom. 
 
Dessa tjejer kommer bli stora. Alla kommer inte bli innebandyproffs, men oavsett hur framtiden ser ut för dom kommer de ta världen med storm. Ni har sagt tack till mig, men det är jag som ska tacka er. För att jag varenda träning kan komma dit och få ett glatt hej och kramar. För att ni visar att ni aldrig ger upp någonting som jag kämpar för er. Att ni ska bli såpass duktiga innebandyspelare och ha den goda lagandan ni har i laget. Jag har inte en lillasyster, utan jag har 20 st till. Tack tjejer för allt ni gör för mig och mot varandra.
 
Jag älskar er så fruktansvärt mycket.
 

Kommentera här: